Facebook mobile AppsHva er nytt

Hvordan du kan slette alt Facebook vet om aktivitetene dine

Slett historien til Facebook-tilkoblinger på andre nettsteder og applikasjoner

Hvis du er Facebook-bruker, er det sannsynlig at du ikke en gang har valgt å logge deg på et nettsted eller logge inn på et program ved å bruke Facebook-kontoen din. Det er en mer praktisk metode enn å gjøre brukere enkle på alle nettsteder og i alle applikasjoner. Å koble til Facebook til en applikasjon eller et nettsted medfører noen kostnader du ikke teoretisk føler, men de eksisterer. Når vi velger å koble oss til Facebook på en webside eller i en applikasjon, vil Facebook-selskapet vite hva som er vårt interesseområde og vil levere reklame og artikler i henhold til våre forbindelser med våre tredjepartsapplikasjoner.

I fjor ble Facebook tvunget til å gi brukere tilgang til å slette hele Facebook-kontohistorikken deres med tredjeparts nettsteder og applikasjoner. Selv om selskapet kunngjorde at dette vil skje fra 2018, har bare brukere i begynnelsen av 2020 dette alternativet.
Det ligner informasjonskapsler og hurtigbuffer i en nettleser (Chrome, Firefox, Safari. Opera, etc.).
I den siste Facebook-applikasjonsoppdateringen for Android og iOS introduserte Facebook muligheten for brukeren å slette denne historikken.

Slik sletter du historien til interaksjonen med Facebook-kontoer med nettsteder og applikasjoner

Det enkleste er fra mobilapplikasjonen for Android eller iOS. Først av alt, sørg for at du har den siste versjonen av Facebook-applikasjonen.

1. Innstillinger og personvern
2. innstillinger
3. Off-Facebook aktivitet
4. Slett logg

Etter dette trinnet vil hele historien til samspillet med tredjeparter bli slettet, men husk at det kan være mulig å logge på etter noen nettsteder og applikasjoner der du brukte Facebook-kontoen din for godkjenning.

Denne operasjonen ikke slett søkehistorikken på Facebook eller andre applikasjonspreferanser. Det refererer strengt til Facebooks interaksjon med tredjeparter.

Tags

Legg igjen et svar

Tilbake til toppen-knappen
Lukke